Nyhet

Psykedelisk fest i Bergen

Det er ikke bare Oslo som får besøk av Disappears i begynnelsen av neste måned.

Tidligere i høst kunne vi melde om at Oslo får sin første festival dedikert til psykedeliasjangeren i desember. Oslo Psych Fest byr på headlinere som Disappears (bildet), Los Plantronics og Wolf People i kjelleren på Revolver i dagene 5.-7. desember.

Nå er det også klart at Bergen følger opp Oslo-scenens psykedeliasatsing. Lørdag 7. desember arrangeres nemlig Bergen Psych Fest Launch Party på Landmark for første gang, og selv om det enda er sparsommelig med informasjon er Oslo-headlinerne i Disappears og de lokale heltene i Junk Machine allerede annonsert til festen.

Mer informasjon om den psykedeliske konsertkvelden i Bergen første lørdagen i desember, finner du her.


Dissappears var en kjapp tur innom Oslo i fjor sommer, og den gang var Sonic Youth-trommis Steve Shelley en del av bandet. Han er nå erstattet av tidligere Electric Hawk-medlem Noah Leger. GAFFAs utsendte var uansett svært fornøyd med konserten bandet leverte den gang, og skrev følgende i sin anmeldelse:

"Låtene gikk sømløst over i den neste, med et par avstikkere bakover i katalogen som smøg seg fint inn, som en eneste lang sammenhengende støy-kraut-punk-låt. Settingen var som på en liten By:Larm-konsert med nykommere, men konsertopplevelsen var nærmere å bli nådeløst bombadert med lyd fra erfarne støyveteraner. Og det overraskende gamle publikumet lot seg filleriste med glede, spesielt på de mest tilgjengelige sporene fra Pre Language, som den strålende Love Drug."

ANNONCE