Nyhet

Programmet til den nye Oslo-festivalen AFTR FEST er komplett

GAFFA.no - alt om musikk.

Da den første utgaven av festivalen ble annonsert i vår lovet arrangørene en tredagers festival med fantastiske artister, knallgode DJ-er og gleden av å tenke at man ikke trenger å bevege seg mer enn mellom fem og 300 meter til neste konsert. Nå er programmet klart.

I mai gikk bookerne ved Blå og Revolver i Oslo, Sten Ove Toft og Ben Sand, ut med nyheten om den nye alternative musikkfestivalen i hovedstaden.

— Med AFTR FEST ønsket vi å gå litt utenfor komfortsonen til oss selv og til Oslo-publikummet og lage en festival som ikke nødvendigvis utfordret musikkbegrepet, men en festival som kan utfordre publikums musikkinteresser, uttalte Sten Ove Toft overfor GAFFA den gangen.


LES OGSÅ: Politisk ladet MTV-show i Los Angeles.

Festivalen går av stabelen på scenene Blå, Revolver og Ingensteds 7. til 9. september.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Nå er programmet komplett, og med følgende artister på plakaten bør det være noe for en hver musikkelsker på AFTR FEST.


På de tre Oslo-scenene kan Acid Baby Jesus, Andreas Røysum, Cairo Liberation Front, Dead Neanderthals/Toft, Deaf Center, DJ Christian Pallin, DJ Marieke Verbiesen, Endless Boogie, Execration, Jan Johansen, Jesus Fucking Christ, Krokofant (bildet), K-X-P, La FLAMA Blanca, LN Sisters, MAG, Odd Couple, Pig Eyes, Psych Ward Club Rashad Becker, Svarte Greiner, Sverre Knudsen, The Discussion, Trigal, Utarm og Wolf People oppleves live i neste uke.


LES OGSÅ: Nekter kritiske anmeldere adgang til konsert.

— Vi har utelukkende kuratert programmet basert på vår egen felles musikksmak og vi håper folk der ute har en like bred palett, eller en tilsvarende stor nysgjerrighet og oppdagertrang til å utforske de hvite flekkene på kartet, sier Toft.

ANNONCE