Nyhet

Ny festival avslører vårprogrammet

Sjekk hvem som spiller under den første utgaven av Bergen Psych Fest her.

Den psykedeliske rocken er tydeligvis inne i en renessanse om dagen - også i Norge. Tilbake i desember ble det arrangert lanseringsfest for Bergen Psych Fest på Landmark, samme helg som Oslo Psych Fest gikk av stabelen på Revolver. I Bergen stilte både Disappears (som også sto øverst på plakaten i Oslo) og de lokale heltene i Junk Machine opp for å feire den nye festivalen.

Etter noen måneder med planlegging kan Bergen Psych Fest i dag endelig avsløre det komplette programmet til det som blir deres første ordentlige festivalhelg. Over tre dager, 8. - 10. mai, blir det nemlig psych-sjangeren som skal stå i sentrum på Landmark og Bergen Kunsthall.

Festivalen kan by på sterke norske navn som The Megaphonic Thrift (bildet), Electric Eye, Spidergawd og Tremoro Tarantura, samt britiske Parlour med medlemmer fra Test Icicles.


I tillegg skal Træen/Clemetsen fremføre et eget bestillingsverk for festivalen under avslutningskvelden, 10. mai.

— Vi er veldig fornøyde med programmet. Målet vårt for i år har vært å presentere våre favoritter innenfor sjangeren i Bergen og Norge, sier medarrangør Mats Kornerud til GAFFA i forbindelse med programslippet.

Mer informasjon om Bergen Psych Fest finner du på festivalens nettsider.

ANNONCE