Nyhet

Lover «episk bursdagsfest» når bandet feirer ti år med intimkonsert

GAFFA.no - alt om musikk.

Kritikerroste The Megaphonic Thrift fyller år i 2018.

I den anledning gjør bergensbandet en intimkonsert på hjemmebane, nærmere bestemt på Landmark fredag 6. april.

The Megaphonic Thrift, som blant annet ble belønnet med seks stjerner her i GAFFA for 2015-albumet Sun Stare Sound, kommer i tillegg til å gi ut to digitale utgivelser i anledning konserten og jubileumet: Et album med remikser fra fjorårets Få Meg Til Verden I Tide, i tillegg til 10 Years Of Deconstruction, som er en samling B-sider og tidligere uutgitte låter.


LES OGSÅ: Forlot bandet midt under plateinnspilling.

I en pressemelding sier bandet følgende om Landmark-konserten:

«Vi gleder oss veldig til å koke sammen en episk bursdagsfest! Det blir første The Megaphonic Tgrift-gig med vanlig besetning i Bergen siden 2015, og setlisten kommer nok til å få et nostalgisk preg. I tillegg blir det flere overraskelser i løpet av kvelden, og vi kjører 10-kronersmarked i merchboden».


Artikkelen fortsetter under bildet.

Bandets første promobilde fra 2008. FOTO: Brynjar Vik.


The Megaphonic Thrift, bestående av av Richard Myklebust, Linn Frøkedal, Fredrik Vogsborg og Njål Clementsen, debutere med EP-en Acid Blues i 2008. Debutalbumet Decay Decoy og en selvtitulert oppfølger fulgte, men det var i 2016 bandet slo gjennom for et bredere publikum etter at de tok med seg Spellemannprisen for årets indiealbum hjem etter utgivelsen av Sun Stare Sound.

LES OGSÅ: Rød tråd for årets utgave av Festspillene.

Gjennom sin ti år lange karriere har The Megaphonic Thrift også gjort seg bemerket som oppvarmingsband på turnéer med sjangerdefinerende navn som Stephen Malkmus & The Jicks, Dinosaur Jr og A Place To Bury Strangers.


Billettsalget til konserten er i gang via Ticketco.

ANNONCE