Nyhet

Janelle Monáe utsetter flere konserter

Sangerinnen har fått streng beskjed om å hvile stemmen.

Janelle Monáe er for tiden på turné med det årsferske albumet The Electric Lady i statene. Selv om hun stort sett har høstet god kritikk har sangerinnen og låtskriveren nå blitt nødt til å utsette tre konserter.

På sin egen nettside skriver Monáe at det er legen som har beordret henne å hvile stemmen i noen dager, og at hun er veldig lei seg over å måtte kansellere konsertene i Anaheim, San Diego og Phoenix. Det skal være fare for skader på stemmebåndet som gjør at hun må ta det rolig noen dager.

— Jeg er ganske fortvilet over avlysningene siden det er dette jeg lever for. Men av og til bryter selv de best konstruerte androidene sammen, og må lade batteriene, skriver hun.

The Electric Lady, Janelle Monáes andrealbum, har blitt godt mottatt. Og vår skribent mente Monáe ettertrykkelig har bevist at hun ikke bare var et blaff etter den finfine debuten The ArchAndroid fra 2010:

— På The Electric Lady viderefører hun Metropolis-konseptet, og denne gangen har hun også fått med det store idolet Prince, i tillegg til Erykha Badu, Solange Knowles, Miguel og Esperanza Spalding. Men Monáe kunne sannelig også greid seg utmerket godt på egenhånd gjennom albumets nitten spor, og det blir sjelden kjedelig.

Les hele anmeldelsen her.

ANNONCE