Nyhet

Strøm Strokes’ nye album nå

New York-rockerne tilbyr sniklytt på sitt kommende album, en knapp uke før den offisiell slippdatoen. Hør albumet her!

The Strokes tilbyr nå sine fans å strømme deres nye album, «Comedown Machine», som slippes offisielt 25. mars. Albumet er deres femte langspiller, og er oppfølgeren til albumet «Angles» fra 2011.

Bandet har allerede offentliggjort to smakebiter fra albumet, i form av låtene «One Way Trigger», og på fredag kom også videoen til låten «All The Time».

I forhold til planene om liveopptredener i den nærmeste fremtid, uttalte bandets bassist, Nikolai Fraiture, at de ikke har noen umiddelbare planer om å legge ut på turné, men at han håper at de finner ut av de rimelig kjapt.

– Jeg vet ingenting foreløpig, men jeg ville elsket å reise på turné, sa bassisten, som også fortalte litt om tilblivelsen av «Comedown Machine», som ble spilt inn i Electric Lady-studioet i New York.

– Vi skrudde sammen skiva nøyaktig på samme måte som vi gjorde i gamle dager. Det er et legendarisk studio, og det ligger ikke langt vekk fra oss – med unntak av Nick, som bor i Los Angeles, men han gjorde bare en tur ut av det.

«Comedown Machine» kan nå strømmes via det amerikanske musikknettstedet Pitchforks hjemmesider eller hos WiMP.

ANNONCE