Nyhet

Slottsfjell med tre nye navn

Slottsfjells program begynner å nærme seg komplett, og det ferskeste slippet byr på tre lovende navn fra det store og lille utland.

Tom Odell, Daughter og Little Green Cars har alle til felles at de slipper sine debutalbum i disse dager, og nå har de også til felles at de alle skal spille på årets Slottsfjell.

Britiske Tom Odell har herjet radioene med sin «Another Love» en stund nå, og kunne på årets Brit Awards hente hjem kritikernes pris, Critics Choice. Han har til nå sluppet EP-en «Songs From Another Love», og debutalbumet hans, «Long Way Down», ventes ute mandag 15. april. Den neste singelen fra albumet, «Hold Me», slippes i slutten av denne uka, men musikkvideoen er allerede ute. Sjekk den ut nederst i denne saken.

London-bandet Daughter har lenge vært en indiesnakkis, spesielt etter at trioen ble signet på 4AD i fjor. Debutalbumet, «If You Leave», slippes også i disse dager, og konsertene deres har sendt en rekke kritikere og publikummere ned i knestående i beundring de siste månedene.


Det mest ukjente navnet av de tre er irske Little Green Cars. Men Slottsfjell har hatt en fin tendens til å løfte frem slike navn, og minihiten «The John Wayne» er definitivt en god start. Debutalbumet, «Absolute Zero», slippes samme uken som bandet inntar Slottsfjell-scenen.

Slottsfjell 2013 går ned 18.-20. juli på toppen av Tønsberg.


ANNONCE