Nyhet

Britisk superstjerne bekreftet til Pstereo til sommeren

GAFFA.no - alt om musikk.

Tom Odell føyes til den imponerende festivalplakaten til Pstereo i Trondheim.

Det bekrefter arrangørene bak festivalen i en pressemelding fredag formiddag.

Nyheten kommer uka etter at festivalen slapp nye artister hver dag med fokus på å løfte kvinneandelen på programmet. Det er godt mulig at bookingen av Odell vil bidra til å løfte antall kvinnelige festivalgjester også.


Tom Odell ga ut sitt første album Long Way Down i 2013. Albumet gikk rett til topps på de britiske albumlistene, solgte raskt til britisk platinum og endte opp med å selge i over én million eksemplarer. Dette kun knappe halvåret etter at den nå 27 år gamle pianisten og låtskriveren stakk av med tittelen Critics Choice Award under prestisjetunge Brit Awards i 2013.

LES OGSÅ: Familien med åpent brev om Aviciis bortgang.

Oppfølgeren Wrong Crowd fra 2016 har også blitt en stor kommersiell suksess, til tross for en relativt laber mottakelse blant enkelte musikkanmeldere.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Bookingsjef Kim Aasli sier følgende til GAFFA.no om dagens slipp:


— Tom Odell er en artist som Pstereo-publikummet har etterlyst i mange år nå. Han er en ung artist med en stemmeprakt som få andre, og som har opparbeidet seg et særdeles dedikert publikum. I år så klaffet det endelig med datoer. Den britiske sølvstrupens konsert lørdag 18. august er den eneste festivalopptreden i Norge denne sommeren!

LES OGSÅ: Dette festivalpasset koster åtte millioner kroner.

Pstereo har tidligere sluppet solide navn som Kraftwerk, Sløtface og Lil Pump til sommerens program. Årets utgave av festivalen går av stabelen i Trondheim 16. til 18. august.


Billettsalget til Pstereo er i gang via festivalens offisielle nettsider.

ANNONCE