Nyhet

Tom Odell til Bergenfest

Den populære briten bekrefter sin andre norske festivalopptreden for sommeren.

Før jul ble det klart at Tom Odell skal spille på sommerens Skral Festival i Grimstad. Nå har også Bergenfest sikret den populære britiske artisten på programmet.

— Da Tom Odell sist spilte på Bergenfest i 2014 var han et nytt navn for mange og ble en av de store positive overraskelsene for Bergenfest-publikummet det året. Allerede den gang var Odell stor i Storbritannia, han hadde hatt et #1-album på de britiske listene og gjort supportjobb for Rolling Stones i Hyde Park. Nå er han også et kjært navn her til lands - konserten han skulle spille på Rockefeller i høst ble flyttet til Sentrum Scene grunnet stor etterspørsel. Vi er glade for å få være med å følge karrieren hans og gleder oss til et gjensyn med stortalentet på Bergenhus Festning, uttaler Ole-Morten Algerøy i Bergenfest til GAFFA.

Selv om Odell er populær blant fansen har han til gode å overbevise en del musikkjournalister. Vår anmelder synes for eksempel at fjorårets album Wrong Crowd kun sto til to stjerner. Men det skal likevel sies at han tidligere år har trukket et stort publikum mot scenene under sine opptredener på Slottsfjell og Bergenfest - og da han spilte på Rockefeller i 2014 kvitterte vår anmelder med hele seks stjerner.


Fra tidligere av har Bergenfest sikret seg en rekke internasjonale og norske artister som Liam Gallagher, Karpe Diem, Tove Lo, John Olav Nilsen & Nordsjøen, Whitney, Hjerteslag, Cass McCombs, Julia Jacklin, Store P, Bryan Ferry, Benjamin Clementine og Passenger. Tidligere denne uka ble også Liv Dawson, Kadhja Bonet og Gordi lagt til plakaten.

Datoene for sommerens utgave av Bergenfest er onsdag 14. juni til lørdag 17.juni, og både ukespass og dagspass til alle dagene på festivalen er i salg nå.

Du kan som alltid sikre deg billetter kjapt og enkelt via GAFFA LIVE.

ANNONCE