Nyhet

WiMP med konsertsatsing

Først ut er Jonas Alaskas releasekonsert fra Rockefeller.

Musikkstrømmetjeneste WiMP kan idag lansere WiMP Live, en satsing på eksklusive konsertopptak. Disse opptakene vil presenteres med høy lydkvalitet, og det vil med jevne mellomrom tilbys konserter med norske, såvel som utenlandske, fremadstormende artister og band.

Sveinung Rimdal i WiMP-redaksjonen kan fortelle om stor pågang etter opptakene de gjorde under vinterens by:Larm i Oslo:

— Streaming og livemarkedet går tett sammen, og derfor er det helt naturlig at også liveopptak er å finne i WiMP, uttaler han i forbindelse med dagens avsløring om hvem som er først ut i konsertsatsingen, nemlig Jonas Alaskas lanseringskonsert på Rockefeller i mars.


Alaska selv er storfornøyd med å være første artist ut og sier i en pressemelding at han synes WiMP er en bra ting for norsk musikk, og et viktig innslag i hverdagen til mange.

I tillegg til Alaska-konserten, som du kan høre om du trykker her (krever WiMP), er det allerede nå klart at blant andre Jake Bugg, Eva & The Heartmaker og Gabrielle Aplin vil bli å høre i konsertsammenheng på WiMP Live fremover.

Sjekk ut Jonas Alaska med «Poor Little Me» fra Rockefeller her:

ANNONCE