Nyhet

The Doors med ny hjemmeside

En virtuell gullgruve for fansen.

Selv om det er 42 år siden den karismatiske frontfiguren Jim Morrison tok kvelden i sitt badekar i Paris, er det fremdeles stor interesse for gruppen bak hits som «Light My Fire», «Break On Through» og «The End».

Det siste tiåret har vært preget av mye bruduljer og rettsaker etter at Ray Manzarek og Robbie Krieger bestemte seg for å legge ut på turné med The Cult-vokalist Ian Astbury under navnet The Doors of the 21st Century. Trommis John Densmore var derimot ikke imponert den gang, og gutta måtte pent skifte navn til Riders On The Storm før konsertene de gjorde her til lands i 2007.

Nå er imidlertidig tonen langt hyggeligere og de tre gjenlevende medlemmere kunne denne uken lansere The Doors nye offisielle hjemmeside på nett. Ray Manzarek var svært optimistisk da han pratet med det britiske magasinet Uncut om deres nye virtuelle hjem:


"Alt det du ønsker å vite, finner du her. Alt det du vil se, er her. Ønsker du å kommunisere, delta i samtaler, være intellektuel? Da er dette siden for deg. Vil du kjøpe noe, ja så finner du det også her. Alt er perfekt sydd sammen, og jeg elsker det. Håper dere også vil elske det!"

Trommis John Densmore understreker samtidig at den nye nettsiden vil forlenge bandets holdbarhet:

"Nå får nye generasjoner muligheten til å oppleve oss gjennom den siste teknologien, teknologi som representerer deres tid. Nyt det!"


Sjekk ut The Doors nye virtuelle hjem her.

ANNONCE