Nyhet

White Lies er tilbake

Ny plate i august - og en gratis nedlastbar låt idag.

White Lies kunne idag annonsere at deres tredje studioalbum «Big TV» slippes i august. Skiven kommer altså kort tid før London-gruppen tropper opp på den store scenen på tvillingfestivalene i Reading og Leeds, hvor blant annet Eminem, Green Day og Nine Inch Nails også står på plakaten.

Gruppen har enda ikke annonsert noen større turné i forbindelse med plateslippet, men en håndfull konserter er allerede satt opp på sensommeren og høsten. White Lies tar blant annet turen innom Festidalen som arrangeres i Uskedalen, Kvinnherad 3. august, i tillegg til opptredener på Leeds, Reading og Berlin Festival i ukene etter plateslippet.

Til NME sier vokalist Harry McVeigh at bandet toner ned sitt etter hvert så pompøse lydbilde på «Big TV»:


— Det er fremdeles mye lyd, men mindre gitar, og generelt mindre av alt. Folk som likte oss i starten, og som har fulgt vår musikalske utvikling, kommer til å elske denne platen, sier han til det engelske magasinet.

Låtlisten på «Big TV» ser slik ut:

01 Big TV
02 There Goes Our Love Again
03 Space i
04 First Time Caller
05 Mother Tongue
06 Getting Even
07 Change
08 Be Your Man
09 Space ii
10 Tricky To Love
11 Heaven Wait
12 Goldmine


«Big TV» utgis 12. august og kommer i både enkelutgave og i deluxe-utgave med ekstra bonusspor. For å korte ned på ventetiden har bandet lagt ut «Getting Even» for gratis nedlasting via Soundcloud allerede nå.

ANNONCE