Nyhet

Berlin Festival nærmer seg med stormskritt

Programmet til den tyske hovedstadens store musikkfestival er nå klart.

Berlin Festival arrangeres på den nedlagte flyplassen Tempelhof om bare to uker, og kan i år by på en spennende og variert artistliste.

På toppen av plakaten finner man store navn som Blur (bildet), Björk, My Bloody Valentine og Pet Shop Boys. I tillegg er Savages, The Sounds, Klaxons og White Lies blant bandene som kan oppleves på flystripa i den tyske hovedstaden.

Men byen er jo også kjent for å ha en av de mest spennende klubb-scenene i verden og det reflekteres selvfølgelig i festivalens klubbprogram, som flytter festen ned til Berlin Arena etter at klokken har passert midnatt. Her er RöyksoppBoys Noize og Justice noen av de desidert største trekkplasterne, og musikken vil spille til langt ut på morgenen.


Det hele går altså ned 6. og 7. september, og informasjon om artister, spilleplan og klubbprogram finnes på festivalens egne nettsider.

GAFFA kommer også til å være til stede på festivalen, og vi vil levere konsertanmeldelser og artistintervjuer fra Berlin jevnt og trutt den første helgen i september.

ANNONCE