Nyhet

South of Heaven feirer ti år

Minifestival i november.

Metal-klubben South of Heaven feirer ti år i begynnelsen av november, og arrangerer i den forbindelse minifestival på Betong i Oslo.

Hittil er Coroner, Blood Tsunami (bildet), Nocturnal Breed og Slough Fed bekreftet til festivalen som går av stabelen 1.- og 2. november, men flere band vil komme til etter hvert.

Blood Tsunami er aktuell med «For Faen!», som GAFFAs anmelder Magnus von Schantz tildelte hele seks stjerner og mente var en "umiddelbar klassiker".


"Idet rytme og oppbygning tilsier at de skal roe ned for å dra et mer potensielt gjenkjennbart riff, så blir låtene bare mer aggressive. «For Faen!» er statement skrevet i historiens blod og med klassisk thrash som penn. Auro Noir og Nekromantheon får ha meg unnskyldt – Blood Tsunami har laget Norges første thrashklassiker", skrev von Schantz da platen ble sluppet i mars.

I tillegg til det musikalske programmet blir det også uoffisielt norgesmesterskap i Iron Maiden med Asbjørn Slettemark, Torgrim Øyre, Andreas Tylden og Runar Pettersen som quizmastere.

South of Heaven har tidligere blitt gjestet av band som Venom, Celtic Frost, Kreator og Cannibal Corpse, og alt ligger nok til rette for en mørk helg i begynnelsen av november også.


ANNONCE