Nyhet

Trippelt norsk til Øya

Hardt og mindre hardt til Middelalderparken i trekløverslipp.

Det Oslo-baserte thrashmetallbandet Blood Tsunami (bildet) slipper nytt album på kvinnedagen, med den lite subtile tittelen «For Faen». Det blir det tredje albumet fra bandet med medlemmer fra band som Hellride, Datsun, Scum og ikke minst trommeslageren Bård Faust fra blackmetallbandene Emperor og Thorns. Det blir utrygt for dongeri, nagler og solid fottøy i middelalderparken 10. august når de spiller samme kveld som thrashpionerene Slayer. 

Mer hardt: Det unge metalcorebandet Oslo Faenskap spilte på Øya Under 18 i fjor høst, og er i år hanket inn til selve festivalen. I presseskrivet utloves både et hardt, brutalt og engasjerende liveshow og en ambisjon om å spre musikkglede og lidenskap. 

Sist men ikke minst: Bendik Brænne har vært i Nashville og dyrket sin interesse for country og amerikana generelt, og spilt inn sitt kommende album, som blir hans debut som soloartist. Brænne er kjent fra før som saksofonist for blant andre Amund Maarud, DumDum Boys og Los Plantronics. Albumet kommer i første halvdel av mars, og i august får du se ham kombinere «norsk låtskriving og amerikansk sound» på Øya.


ANNONCE