Nyhet

Programmet for Granittrock er klart

Granittrock-festivalen i Groruddalen har også i år store navn på plakaten.

Granittrock-festivalen går i år av stabelen fredag 30. og lørdag 31. august. Det har lenge vært kjent at Mercury Motors skal spille fredagen. I forrige uke ble det klart at de får selskap av Datarock samme dag.

Bookingansvarlig Oddbjørn Remi Brevik kan nå bringe nyheten om to nye store navn til lørdagen.

— Vi har fått på plass alle de seks store navnene til årets festival. To av dem kan vi ikke gå ut med ennå, siden de spiller på andre festivaler tidligere i sommer. Men vi er veldig glade for å kunne si at på lørdag spiller Oslos egne Karpe Diem, før Donkeyboy avslutter den kvelden, sier Brevik.


Han forsikrer at også navnene som ennå ikke er offentliggjort er band de er stolte av at tar turen til Groruddalen.

Granittrock er Norges største gratis, rusfri, musikkfestival med fri aldersgrense. Den har holdt på siden 2005, og på en god dag kan de i følge Brevik ta i mot opptil 30 000 besøkende.

Festivalen har for øvrig en tydelig familieprofil. Fredagen er rett nok viet rockemusikken alene. Men på lørdag kan festivalen også skilte med tivoli og annen familievennlig underholdning.


Karpe Diem spilte sist på Granittrock i 2006. Tidligere i år gjorde de en forrykende konsert på Norwegian Wood og fylte Spektrum, som første norskspråklige rapgruppe.

 

ANNONCE