Nyhet

Macklemore & Ryan Lewis flyttes til Spektrum

Etterspørselen etter billetter til konserten med gutta, som står bak to av sommerens største hits, ble for stor for Sentrum Scene.

Macklemore & Ryan Lewis skulle egentlig innta Sentrum Scene 2. oktober, men grunnet den enorme etterspørselen etter billetter er konserten i dag blitt flyttet til Oslo Spektrum. Sentrum Scene opplyser om at allerede kjøpte billetter til konserten gjelder som ståplassbilletter til den flyttede konserten.

Macklemore & Ryan Lewis står bak tok av årets største hits med «Can't Hold Us» og «Thrift Shop», og gjorde også en svært vellykket konsert på Hovefestivalen i forrige måned. Albumet «The Heist» kom allerede i februar og GAFFAs anmelder Maria Therese Sæfeldt Stæhr delte ut fire stjerner i sin anmeldelse den gang:

— «The Heist» er et velprodusert og gjennomarbeidet album. Både musikalsk, instrumentalt og vokalt dukker det opp små uventede detaljer i løpet av de femten sporene, som gjør det interressant å lytte til - opptil flere ganger.


Maclemore & Ryan Lewis skal også gjøre konsert i Dødens Dal i Trondheim dagen etter konserten i Oslo, som nå altså er flyttet til Oslo Spektrum. At konserten blir flyttet til Spektrum innebærer også fri aldersgrense.

ANNONCE