Nyhet

Flatøy Rock med fullt program

Festivalen utenfor Bergen går av stabelen første helgen i august. Sjekk hvem som spiller her.

Todagersfestivalen Flatøy Rock, som arrangeres på Meland et lite stykke nord for Bergen for sjette gang, annonserer nå fullt program og spilletider.

Første helgen i august blir det musikalsk fest i bygden, med en plakat som toppes av den gamle Ramones-trommisen Marky Ramone (bildet), og prosjektet Marky Ramone's Blitzkrieg.

Opprinnelig skulle også Andrew W.K. være med som vokalist under festivalopptredenen, slik han også har vært tidligere på turnéen, som har høstet god kritikk så langt. Men etter at han ble hyret inn som oppvarming for Black Sabbath under de britiske tungrocklegendenes pågående USA-turné, blir det derimot Johnny Andriani som skal prøve å fylle avdøde Joey Ramones slitte Converse-sko når Ramones-klassikerne skal fremføres på Flatøy.

Festivalen, som hovedsakelig satser på unge talenter, kan også friste med navn som Ribozyme, Krakow og Ekkolodd fredag 2. og lørdag 3. august.

Ekkolodd har etter hvert bygget seg opp et godt live-rykte, og debuterte tidligere i år med albumet «Det Bruse Forbi Me». GAFFAs anmelder Eskil O. Vestre mente albumet ikke nådde helt opp, men syntes likevel at «...Og Du Ga Avstanden Et Navn» var en soleklar innertier:

— Gjennom åtte atmosfæriske spor tar «Det Bruse Forbi Me» oss til mange fine steder, anført av lette pianotoner og brummende drømmepopgitarer. Iblant tør de også å gradvis bygge de opp de store stemningene, på beste postrockvis. Det største øyeblikket er likevel fortsatt en av bandets første låter, magiske «...Og Du Ga Avstanden Et Navn», mente Vestre og kvitterte med tre stjerner.

Les hele anmeldelsen her.

Mer info om Flatøy Rock, samt den endelig spilleplanen ligger tilgjengelig på festivalens nettsider.

ANNONCE