Nyhet

Eksklusiv forhåndslytt: «Bransjevelter #8»

Fysisk Formats åttende bransjevelter er snart ute, men allerede nå kan du høre ny musikk fra blant andre Årabrot her:

Om en drøy uke slipper Fysisk Format sin åttende samler «Bransjevelter #8». Selv om den såkalte bransjevelteren kun gis ut på kassett i et begrenset opplag på 300 eksemplarer, som da også inkluderer nedlastingskode for flac- og mp3-filer, har selskapet bestemt seg for å drysse ut noen godlåter på forhånd.

GAFFA kan herved kjøre en eksklusiv forhåndslytt på nye låter fra Årabrot (bildet), The Uptights, MoE og The Mud People, samt AACT RRAISERs «Sky Parade» som ikke er fullt så eksklusiv, da den var en del av bandets forrige albumutgivelse. Disse fem låtene vil også være å finne på den 28-spors kassetten som altså slippes 2. august.

Årabrot, som på «Bransjevelter #8» stiller med låten «Signifiyng Monkey», er også snart klare med eget skiveslipp. Allerede 16. august kommer bandets selvtitulerte sjettealbum.


– Vi snakker om en utgivelse som tar for seg utskeielser fra Bibelen, via antikken, fransk klassisk surrealisme og frem til idag, kom det fra Kristian Kallevik, sjefen i Fysisk Format, i en melding til GAFFA om det kommende albumet i slutten av juni.

Ta en forhåndslytt på «Bransjevelter #8», som også vil inneholde nye låter fra band som King Midas, The Good The Bad & The Zugly, Dark Times og Die A Legend, her:

ANNONCE