Nyhet

Åjehelvete, gjett hvem som er tilbake?

Bergenske A-Laget har blitt et aldri så lite fenomen i musikklandskapet her til lands - nå kan man høre den etterlengtede nye singelen.

Da A-Laget fra Bergen spilte på den danske versjonen av by:Larm, Spot Festival, i mai, ble de presentert som et kultband i Norge. Og det er nok ikke så langt fra sannheten heller, for de har vært litt av en snakkis siden de slo seg opp i Bergen med låter som «Slem Tøs» og «Bakerst I Bussen».

Etter dette er det flere enn bare Bergen som har falt for den fascinerende kombinasjonen av drøye tekster og catchy låter. Låter som «Funksjonshemmet» og «Flyplass» har gått rett hjem, og er vanskelig å unngå dersom man tar en tur ut på byen.

Nå er det mer musikk på vei fra laget, og inn i sommeren kan man ta med seg den splitter nye singelen «Åjehelvete». Og i anledning den nye singelen har fotograf Francisco Munoz tatt nye bilder av A-Laget, i sann Fight Club-stil. A-Laget har med andre ord ikke tenkt å gå stille i dørene når de slipper musikk fremover heller, og det er vel egentlig «Åjehelvete» et strålende eksempel på.


Til høsten er det ventet en ny EP fra A-Laget, og denne følger opp EP-en «D E D D Går I» fra 2012. Det er med andre ord mye mer på gang fra hiphop-gjengen fra Bergen i nærmeste fremtid.

Sjekk ut premieren på den splitter nye singelen her nå:  


ANNONCE