Nyhet

Store P er klar for Øyafestivalen

Rapperen, som slapp sin første soloplate denne uken, ble annonsert i dag.

Store P, kjent fra A-Laget, er klar for sommerens Øya i Tøyenparken, melder festivalen i dag. Rapperen spilte sist på festivalen i 2012 sammen med Vågard og Girson i A-Laget.

Tidligere dennne uken slapp Store P sin første soloplate, Regnmannen, til jevnt over god kritikk. Her i GAFFA ble det fem stjerner, og vår anmelder mente at 'albumet var noe av det mer originale og bedre vi har hørt fra en norsk rapper de siste årene':

— Singelen Vikje Være I Din Verden ble tatt ekstremt godt i mot, med god grunn. Folk har prøvd å kopiere stilen hans, men det går ikke. Store P er noe for seg selv. For det første skiller stemmebruken seg ut fra alt vi har hørt i norsk rap, og jeg tror faktisk ikke det hadde funket om ikke Store P hadde hatt bergensdialekt. Hans unike referanseunivers og miksing med R&B kler de sørstats-aktige beatsa Tailors, Anand Chetty og Basekontoret har gitt ham.


Les hele anmeldelsen her.

Øyafestivalen går ned i dagene 5. - 9. august, og tidligere har festivalens bookere hentet inn fine navn Queens Of The Stone Age, Neutral Milk Hotel, Janelle Monáe, The National, Slowdive, HighasaKite, Darkside og Röyksopp & Robyn til Tøyenparken.

Festivalpasset kjøper du på GAFFA LIVE.


ANNONCE