Nyhet

A-Laget synes det er kulare å p***

De breiale bergensrapperne er klare med ny singel. Hør den her.

A-Laget har de siste årene fungert som premissleverandører av skitten hip-hop, og gleder seg i disse dager stort over at vårsolen også har begynt å glimte til i Bergen by. Det må selvfølgelig markeres med singelslipp, og i dag ble Kulare Å Pule lansert digital i påvente av langspilleren Mat I Stilen, som er ventet i løpet av året.

— Vi tenkte vi skulle gjøre våren om mulig enda kåtere, og spre det glade budskap om seksualitetens gleder. Forhåpentligvis vil andel luremuseri synke drastisk, om sangens budskap når fram slik vi ønsker, sier A-Lagets Vågard Unstad til GAFFA i dag.

Hittil i år er det nok Store P som har fått mest oppmerksomhet av medlemmene i A-Laget, med den kritikerroste solodebuten Regnmannen. Vår anmelder tildelte albumet hele fem stjerner, og påpekte at dette var noe av det beste og mest originale han hadde hørt av norsk rap:


— Hans unike referanseunivers og miksing med R&B kler de sørstats-aktige beatsa Tailors, Anand Chetty og Basekontoret har gitt ham. Det er sjelden saksofon passer slike beats, men i dette tilfelle passer det ypperlig, og saksofonen på låtene Katten, God Idé og Så Fort Mørkt gjør låtene bedre.

Les resten av anmeldelsen her.

A-Laget har også rasket sammen noen gamle klipp fra 80-tallets "pornofilmskatter" for å gi Kulare Å Pule et nokså passende visuelt aspekt.


Sjekk ut videoen her:

Oppdatering: Videoen er fjernet fra YouTube grunnet brudd på videotjenestens regler for "nakenhet eller seksuelt innhold". Låten er fremdeles tilgjengelig på iTunes, Spotify etc.


ANNONCE