Nyhet

Utlyser designkonkurranse

Bandet Kid Astray inviterer aspirerende designere til å utforme forsideomslaget på sin kommende debut-EP, som er rett rundt hjørnet.

Den hovedsakelig Bærum-baserte sekstetten Kid Astray er snart aktuelle med sin første EP-utgivelse, og i den anledning ønsker bandet å gå utradisjonelt til verks når det kommer til utgivelsens visuelle profil.

De inviterer derfor til en designkonkurranse, hvor publikum oppfordres til å sende inn forslag til hvordan dette coveret skal se ut. Bandet selv ønsker ikke å legge føringer på bidragene, og er åpne for både illustrasjoner, foto og grafiske trykk – og helt sikkert tresnitt, koldnålsraderinger, silketrykk, blokktrykk, akvareller og oljemalerier, også, om man tolker de fra før løse tøylene særdeles fritt.

Bandet tar seg derimot friheten til å hemmeligholde navnet på den kommende EP-en – inntil videre.

– Vi ønsker å utfordre alle kreative sjeler der ute og håper å få inn mange fantastiske forslag. Tittelen på EP-en holdes foreløpig hemmelig for å ikke forstyrre folks egne tanker, og vi skal ikke se bort i fra at det endelige designet vil kunne påvirke oss til å endre tittelen, forteller bandets manager, Alex Braathen.

Det eneste som kreves av innsendte forsideomslag, er at de leveres i vanlig CD-størrelse. Det ønskede formatet er jpg, med minimum 72 dpi (1400 x 1400).

Vinneren av konkurransen vil bli kreditert som omslagsdesigner, samt en signert utgave av EP-en. Frist for innlevering av forslag er mandag 4. februar, og forslagene kan sendes til post@kid-astray.com.

Om man holder gluggene oppe, vil man dessuten kunne lese et intervju med Kid Astray i det kommende nummeret av GAFFA, som kommer ut fredag 1. februar.

ANNONCE