Nyhet

Azealia Banks gjester Øya

Rapkometen spiller i Middelalderparken til sommeren. Hennes debutalbum ventes mot midten av februar.

Harlem-rapperen Azealia Banks slo gjennom med et brak med singelen «212», og hennes debutalbum, «Broke With Expensive Taste», ventes ute i 12. februar  – riktignok etter å ha blitt utsatt. Imidlertid har hun varmet fansen med EP-en «1991» og mikstapen «Fantasea», som i følge mange viste verden hva hun er god for.

21-åringen fikk mye omtale mot slutten av 2011, og det hele toppet seg da NME plasserte henne helt på toppen av sin Cool List. Etter dette har det ikke sluttet å storme rundt den unge rapperen, både hos musikkmedier og bloggere.

Hennes forhistorie med Oslo taler derimot ikke helt til hennes fordel. I desember 2011 avlyste hun sin planlagte konsert på Blå, og i fjor sommer gikk hun hen og skrinla opptredenen sin på Øyafestivalen, også. Nå er hun derimot booket tilbake til Middelalderparken, og det skal bli spennende å se hva tiden frem mot konserten fører med seg, både av utgivelser og opptredener.


Øyafestivalen arrangeres i Middelalderparken fra 6. til 10. august. Fra før har festivalen sluppet navn som Blur, The Knife, Solange, Slayer, Okkultokrati, Tønes, Truls og Razika, for å nevne et eksklusivt knippe artister og band. Azealia Banks skal etter planen gå på scenen fredag 9. august. Det vil bli hennes første konsert i Norge.

ANNONCE