Nyhet

Moddi søker stuekos

Internett tas i bruk når Moddi planlegger releasekonsert.

Moddi slipper sitt nye album «Set The House On Fire» på kvinnedagen 8. mars, men har glemt å arrangere releasekonsert. Derfor tyr han til internett og ber fansen om hjelp. Poster du et bilde av stuen din på mikrobloggnettstedene Twitter eller Instagram med emneordet #livingroomonfire og en notis om hvilken by du bor i kan du vinne en helt personlig intim-releasekonsert nettopp i din egen stue. Dette melder Moddi via sosiale media i dag. 

Den nordnorske singer-songwriteren og trekkspilleren med det fulle navnet Pål Moddi Knudsen fortalte nylig litt om det nye albumet, sett i forhold til forløperen «Floriography», som fikk ham nominert til to Spellemannspriser i 2010: 

– Da vi spilte inn «Floriography» var alt planlagt ned til minste detalj. Denne gangen har vi lekt mye mer og kommet fram til et uttrykk som kanskje ikke er like forsiktig og nølende som forrige gang. Litt mer poppete og litt særere på én gang. Jeg er beint fram stolt over hva vi har laget, og jeg hadde aldri drømt om at det kunne skje så fort, sier artisten i presseskrivet. 

ANNONCE