Nyhet

Inferno avslører programmet

Infernofestivalen kan i år by på et av de mest varierte programmene de har hatt til nå - sjekk ut (nesten) hele programmet som ble offentliggjort sent i går kveld.

Programmet på Inferno Metal Festival 2013 omtales som et av de beste og mest varierte programmene de har hatt til nå. Alt ble avslørt under Infernos kickoff på John Dee i går kveld, hvor Koldbrann, Nidingr, Iskald og Oslo Faenskap spilte hver sin konsert.

Iskald er også å finne på selve festivalprogrammet, i tillegg til navn som Taake, Ghost, Moonspell, Deicide, Saint Vitus, Solefald og Satyricon (bildet), for å nevne noen.

Dark Funeral, Behexen, Hate, Aeternus, Baptism, Hades Almighty, Horned Almighty, Zygnema, Faanefjell, Chrome Division, Fleshcrawl, Warpath, In Vain, Carach Angren, Purified In Blood, Morbo, Mos Generator, Kråke og Diskord spiller også.


Fredagsprogrammet mangler dog en headliner på Rockefeller fortsatt, noe som betyr at Inferno holder på spenningen en liten stund til.

Også klubbprogrammet nærmer seg komplett, og her finner vi navn som Altaar, Blood Tsunami, Man The Machetes, Mion's Hill, Spectral Haze, Saturnus, Ninth Circle, Exeloume, Imbalance, Cor Scorpii, Krakow, Vulture Industries og Helheim. Som tidligere er det John Dee, Blå, Victoria, Rock In, De Ville og Revolver som tas i bruk under klubbdagen.

Klubbdagen er i år onsdag 27. mars, og de tre neste dagene, 28.-30. mars, befinner festivalen seg på Rockefeller og John Dee. Billetter er i salg nå via Billettservice.

ANNONCE