Nyhet

Atoms For Peace til Norge?

I dag ble det klart at Radiohead-sideprosjektet Atoms For Peace går løs på den europeiske festivalsommeren.

Den aller første festivalen som har slengt Atoms For Peace på toppen av plakaten er serbiske EXIT. Festivalen pleier hvert år å by på imponerende programmer, men årets program har enda til gode å ta form for alvor. I 2012 kunne de blant annet by på Duran Duran, Guns N' Roses, Erykah Badu, New Order, Plan B, Hercules & Love Affair, for å nevne noen. Årets festival foregår 10.-14. juli.

Det er foreløpig ikke annonsert noen flere festivaler, men ifølge pressemeldingen fra EXIT skal supergruppen besøke en rekke festivaler rundt omkring i Europa i sommer. Det er med andre ord ikke usannsynlig at vi ser Atoms For Peace på disse kanter om ikke så lenge.

Radiohead turnerte deler av Europa i 2012, men Skandinavia fikk ikke besøk. Ryktene skulle ha det til at bandet bare var interesserte i å turnere der det var varmt, og da er det kanskje ikke så rart at den norske høsten ikke fristet veldig. Nå er det imidlertid sommeren det er snakk om, og kanskje Flea, Joey Waronker eller Nigel Godrich får overtalt Yorke om at den norske sommeren har sine øyeblikk.


Førstkommende mandag slippes «Amok», debutalbumet fra den spenstige sammensetningen, men albumet kan lyttes til allerede nå på bandets hjemmeside. Pass på volumkontrollen før du klikker på lenken, musikken starter nemlig automatisk.

ANNONCE