Nyhet

Tungtvann gjør comeback

Trioen har ikke opptrådt sammen på syv år, men neste sommer er det klart for to eksklusive festivalopptredener.

Det har snart gått syv år siden Tungtvann gjorde sin siste konsert på Parkenfestivalen i Bodø. Nå er det klart at festivalen vil bli ett av to stoppesteder for trioen som gjenforenes på scenen neste sommer. Tungtvann spiller også på Pstereo.

— Vi er ekstremt stolte og egentlig litt satt ut over at vi har klart å få dette til. Dette er enhver bookingmanns våte drøm. Det å få gjenforent levende legender er ikke hverdagskost, og Tungtvann har bestandig hatt en helt spesiell standing i både Bodø og Trondheim, uttaler festivalsjef på Parkenfestivalen Gøran Aamodt og Kim Aasli, bookingsjef ved Pstereofestivalen i Trondhem, i en felles pressemelding. 

Etter at trioen tok pause i 2007 har Jørg1 og Jan Steigen fortsatt sine karrierer via Joddski, Hålogalandslaget og Raggabalder, mens Poppa Lars har produsert en rekke andre artister. Så hva kan man forvente av Tungtvann anno 2014?

— Det er litt tidlig å si nøyaktig hva folk kan forvente seg, vi må jo også ha noen hemmeligheter. Men det blir fokus på oss og musikken, og en heidundrende fest. Omtrent som før i tia, med andre ord, sier Poppa Lars i forbindelse med gjenforeningen.

Tungtvann spiller på Pstereofestivalen som arrangeres i Trondheim 15. - 16. august og Parkenfestivalen som arrangeres i Bodø 22. - 23. august.

ANNONCE