Nyhet

Mikhael Paskalev og Proviant Audio til London

Øyafestivalen promoterer norske artister i utlandet.

Øyafestivalen tar med seg Mikhael Paskalev og Proviant Audio til London. Her skal de vise seg for britisk bransje og publikum 6. og 7. februar.

Proviant Audio og Mikhael Paskalev starter sitt London-opphold med intimkonsert på Elektrowerkz. Denne kvelden arrangeres i samarbeid med Parallel Lines, som også jobber med Arcade Fire, St. Vincent samt en rekke nye artister. Dagen etter skal de spille på den årlige Øya-varianten av Club NME på KOKO. Dette er et sted som tar 1500 mennesker og det pleier å være trangt når NME inviterer til fest.

Øyaarrangementet skjer i samarbeid med Music Norway, som tidligere har hatt stor suksess med å presentere spennende, norske artister i London, Berlin, New York og Austin. Band som Razika, Team Me, Highasakite, Young Dreams og Sandra Kolstad har reist til London de siste vintrene, og fått god mottagelse.


Mikhael Paskalev er nominert til Spellemann for Årets nykommer og Gramostipend. Proviant Audio er nominert i kategorien Elektronika/Dancemusikk, og platen Drift Days & Disco Nights fikk seks stjerner av GAFFA i høst. Les anmeldelsen vår her.

 

 


ANNONCE