Nyhet

Hove er igang med bookingen til neste år

Festivalen slapp sine fem første artister i dag. Sjekk hvem som spiller på idylliske Tromøya til sommeren.

Hovefestivalen i Arendal har hentet mange gode artister til landet de siste årene, og er allerede igang med bookingen til neste års festival på Tromøya. I dag ble det klart at de britiske hardcore/metal/emo/punk-gutta i Bring Me The Horizon kommer tilbake til festivalen hvor de sist spilte i 2009. Fra Storbritannia kommer også de heite nykommerne i The 1975, som gjorde en konsert på Parkteatret i Oslo forrige måned. Se våre bilder fra den konserten her.

Pusha T (bildet), den ene halvdelen av Clipse er det første store utenlandske hip-hopnavnet i tillegg til vår egen gromgutt Lars Vaular, som har mottatt jevnt over strålende kritikk for årets album 1001 Hjem. Vi var også kjempefornøyde med albumet, og trakk frem det dystre lydbildet i vår anmeldelse tidligere i høst:

"Det er få spor igjen av Du Betyr Megs dystre techno-lydbilde, og 1001 Hjem starter faktisk med smude lounge-vibber, og byr halvveis uti på sentimentale strykerarrangementer. Men den nye Vaular er på ingen måte for komfortabel og sofakjær."

I tillegg er electronicaduoen Lemâitre klar for festivalen som går av stabelen 24. juni til 3. juli 2014. Festivalpassene er i salg fra neste uke av.

ANNONCE