Nyhet

Ny video fra Pearl Jam

Seattle-legendene varmer opp til sitt tiende studioalbum med fersk musikkvideo.

Pearl Jam offentliggjorde musikkvideoen til deres ferske singel, Mind Your Manners i helgen. Låten vil også bli å finne på bandets kommende studioalbum, Lightning Bolt, som slippes 14. oktober. Videoen er regissert av Danny Clinch og er i likhet med selve låten en hardtslående sak. Bandet spiller fremfor et lerret som viser opptak av krigssituasjoner, bombeangrep, atomvåpen, klimakatastrofer, lynnedslag og lignende dramatiske hendelser. Den raske klippingen passer utmerket til låtens høye tempo.

Lightning Bolt blir Pearl Jams tiende studioalbum, og er produsert av Brendan O'Brien, som også har produsert fem av bandets tidligere album - i tillegg til miksingen av ytterligere tre. Han har med andre ord vært involvert i alle bandets utgivelser siden 1993, utenom det selvtittulerte albumet som kom i 2006, og har nok etter hvert utviklet en relativt god forståelse for Eddie Vedders (bildet) stemmebånd.

Utover Pearl Jam har Brendan O'Brien også jobbet med store navn som Mick Jagger, Soundgarden, Bob Dylan, The Killers, Rage Against The Machine og Bruce Springsteen


Sjekk ut den heseblesende musikkvideoen til Mind Your Manners her:

ANNONCE