Nyhet

Livstegn fra The Lionheart Brothers

Godt over to år etter at albumet er utgitt, dukker The Lionheart Brothers med video til singelen «The Drift» - sjekk ut videoen her.

Hvis det er stille fra et band i mer enn noen timer, er det fort gjort å spørre seg selv hvor de ble av. Dersom du har spurt deg selv dette om The Lionheart Brothers, trenger du ikke lure lenger.

Fredag 3. mai spiller The Lionheart Brothers en nokså sjelden konsert på Internasjonalen i Oslo, og siden det er en stund siden man har hatt mulighet til å få med seg bandet, har de sluppet en musikkvideo til «The Drift» for å minne publikum på hvorfor de burde komme på konserten.

Med seg denne kvelden har de ferskingene i LOVELOVELOVE, som for ikke lenge siden slapp musikkvideo til låten «Endeavor» fra EP-en «Your Heart Stops With The Beat». Debutalbumet skal etter planen være ute i løpet av år 2013.


The Lionheart Brothers' «The Drift» er hentet fra bandets tredje album, «Matters Of Love And Nature», kom ut i januar 2011. På tide med noen nye greier, sier du? Da kan det hende du må vente litt til, men en av brødrene, nemlig Marcus Forsgren, eller rett og slett Bror Forsgren, som han kaller seg, har soloprosjekt på gang.

Uansett hvor lang tid man må vente, så er det heldigvis uansett ikke sånn at «The Drift» eller noe av det andre de har gitt ut er utdatert. Sjekk ut konsertvideoen her:


ANNONCE