Nyhet

En ekstra festivaldag og flere artister

I over ti år har de arrangert festival over to dager, men i 2013 er det utvidet til tre dager. Flere artister er også meldt klare.

Audunbakkenfestivalen feiret i 2012 tiårsjubileum, og kunne by på større navn enn noen gang før i forbindelse med feiringen. Da var blant andre Susanne Sundfør og Shining på scenen, og i år ser det ikke ut til at det blir noe dårligere. Fra før av er Stein Torleif Bjella, Beglomeg, Amund Maarud og Lucky Lips meldt klare, og i dag ble to nye navn lagt til programmet.

Highasakite har reist rundtomkring på en haug festivaler i både inn- og utland siden slippet av debutalbumet sitt tidlig i 2012. GAFFA har falt pladask for både album og konserter, og på Island 

– Formkurven er ikke til å ta feil av - og det kan bare gå en vei herfra. Albumet «All That Floats Will Rain» kunne nok ta litt tid å komme seg inn i, men fra scenen så tar det sånn omtrent to sekunder før man er helt solgt.


Til sommeren spiller Highasakite på Audunbakken, og i dagens slipp får de selskap av et noe mer hardtslående band, nemlig The Good, The Bad & The Zugly. Og GAFFAs Robin Sande var mildt sagt fornøyd med debutalbumet fra The Good, The Bad & The Zugly tidligere i år:

– The Good, The Bad & The Zugly er kort oppsummert lyden av beinharde riff og gjennomført punkestetikk. Drit i politisk korrekthet, og la deg rive med av bitende sarkasme, moralsk harakiri og skitten realisme. La oss håpe albumet er et tydelig signal om at band som Anal Babes, Kung Fu Girls og nittitallets Turboneger ikke er glemt, og at denne epoken heller ikke bør gå i glemmeboken.

Audunbakken foregår i Disenå i Hedmark 2.-4. august, og for første gang er det festival også på fredagskvelden, i tillegg til lørdag og festivalens tradisjonelle formiddagsprogram på søndagen.

ANNONCE