Nyhet

Public Enemy-rapper møter voldsanklager

Flavor Flav ble arrestert og tiltalt i Las Vegas.

Public Enemy-rapperen Flavor Flav ble arrestert onsdag kveld etter adskillelige anklager i forbindelse med en krangel med hans forlovede, hvor rapperen skal ha truet hennes tenåringssønn med en kniv, skriver lokalavisen Las Vegas Review-Journal.

I følge politiet i Las Vegas er nå rapperen Flavor Flav – hvis borgerlige navn er William Jonathan Drayton jr. – fengslet i Clark County Jail med et kausjonsbeløp på 23.000 – drøyt 130.000 norske kroner. Han har blitt tiltalt for vold og angrep med dødelig våpen, og rapperen skal etter sigende møte i retten for anklagene i dag.

Las Vegas Review-Journal skriver videre at den 53-årige Drayton hadde en diskusjon med sin forlovede og hennes sytten år gamle sønn, hvorpå han senere skal ha truet tenåringsgutten. Rapperen skal ha skåret seg selv i hånden med kniven, men ingen andre skal ha kommet til skade i episoden.


Lokalavisen kan også rapportere at Drayton ble arrestert tidligere i år, til alt overmål på den amerikanske uavhengighetsdagen, 4. juli, for besittelse av fyrverkeri og for å skape uro. Han skal også nylig ha vært innblandet i flere trafikkulykker.

Drayton er mest kjent for sin rolle i den ikoniske rapgruppen Public Enemy, og for å rope «Yeah, boy!» og «Flavor Flav!» under ensemblets opptredener. Utover dette var han tidligere kjent for å bære en stor klokke om halsen.

ANNONCE