Nyhet

Supergruppen kommer til Norge

GAFFA.no - alt om musikk.

Da medlemmer fra Rage Against The Machine, Public Enemy og Cypress Hill gikk sammen for å danne bandet Prophets Of Rage, var formålet å «kjempe mot maskinen og systemet» – nå har de annonsert sine første konserter i Norge.

Det bekrefter arrangørene i Bergen Live og Live Nation via en pressemelding tirsdag formiddag. Bandet gjester både Oslo og Bergen i juli, med konsert på Sentrum Scene i hovedstaden mandag 2. juli før turen går videre over fjellet for en opptreden på Bergenhus Festning i Bergen onsdag 4. juli.

LES OGSÅ: De varmer opp for Guns N' Roses i Oslo.


I pressemeldingen siteres musikkjournalist Asbjørn Slettemark med følgende uttalelse om supergruppens konsertopptredener:

«Prophets Of Rage live var den største festen av en konsert jeg var på i 2017. Det var en oppvisning i hvordan sy tre bands låter – Rage Against The Machine, Public Enemy og Cypress Hill – sammen til en heidundrandes helaften av rock, rap, nostalgi og moro. Jeg hadde egentlig ikke så voldsomt store forventninger, men etter bare noen låter føltes det helt naturlig at B-Real og Chuck D frontet Rage Against The Machine. Kall dem gjerne coverband eller revolusjonær karaoke, men glem å stå stille når B-Real tar på seg palestinaskjerfet og setter i gang Take The Power Back

Artikkelen fortsetter under videoen.

— I utgangspunktet var Trump hovedårsaken til at samlet oss. Men det er ikke sånn at vi ønsker en katastrofe bare sånn vi kan være et bedre band. Vi vil at verden skal være bra og vakker, uttalte Chuck D da GAFFA møtte Prophets Of Rage til intervju i fjor.


LES OGSÅ: Lager TV-serie om Beatles-manager.


Prophets Of Rage slapp sitt første album i september, et album som fikk en noe lunken mottakelse her i GAFFA. Vi har likevel stor tro på at bandet leverer fra scenen i Norge denne sommeren - og at fansen får høre både gamle og nye favorittlåter fra Tom Morello, Tim Commerford, Brad Wilk, DJ Lord, Chuck D og B-Real.

Billettsalget til de to konsertene i Norge starter fredag 16. mars klokken 09:00 - via Ticketmaster.

ANNONCE