Nyhet

Supergruppen nærmer seg Norge

GAFFA.no - alt om musikk.

Da medlemmer fra Rage Against The Machine, Public Enemy og Cypress Hill gikk sammen for å danne gruppen Prophets Of Rage, var formålet å «kjempe mot maskinen og systemet» – nå har gruppen annonsert konsert i Sverige neste sommer.

Det er GAFFA Sverige som melder at Prophets Of Rage skal gjeste Gröna Lund i Stockholm 26. juni neste år, og hvem vet; kanskje dette også åpner opp for å få de alternative rockeheltene til en norsk scene i løpet av neste sommer også?

— I utgangspunktet var Trump hovedårsaken til at samlet oss. Men det er ikke sånn at vi ønsker en katastrofe bare sånn vi kan være et bedre band. Vi vil at verden skal være bra og vakker, uttalte rapperen Chuck D da GAFFA møtte bandet til intervju tidligere i år.


LES OGSÅ: Mektigere enn Beyoncé og Taylor Swift?

I midten av september slapp gruppen sin første fullengder, som dessverre ikke overbeviste vår anmelder helt. I sin anmeldelse av det selvtitulerte albumet, med overskriften «i skyggen», skriver Keld Rud blant annet følgende:

— Albumet kommer til kort fordi det aldri lykkes bandet å tre ut av Rage Against The Machines skygge, dels fordi de stilistisk er så tett på, dels fordi det er altfor få virkelig sterke låter, hvor Chuck D og B Reals kommer til sin rett – og dels fordi det er altfor mange «fillers». Som låter forholdsvis fett, men som ikke formår å utrette mer enn det.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Prophets Of Rage slapp nylig musikkvideo til låta Hail To The Chief, som er fylt med nazi-symbolikk og en usedvanlig tydelig kritikk av president Donald Trump. Trump får satt sitt ansikt på heilende nazister og blir fremstilt som en gammeldags western-gunslinger som skyter på mål etter Hillary Clinton til stor applaus fra visepresident Mike Pence.


Se videoen over.

LES OGSÅ: Konsertlokale utsatt for eksplosivt angrep.

ANNONCE