Nyhet

Rettslig trøbbel mellom medlemmene til tross, Public Enemy holder sammen

GAFFA.no - alt om musikk.

Det sier Chuck D i et nytt intervju.

Etter at Flavor Flav tidligere i uken gikk til søksmål mot Public Enemy-kollega Chuck D og en rekke produsenter på grunn av manglende utbetaling av royalties i forbindelse med salg av merchandise, musikkinnspillinger og konserter, har Chuck D kommet med en uttalelse.

Ifølge Pitchfork skal søksmålet også omhandle urettmessig bruk av hans stemme og bilde på Public Enemys siste album Nothing Is Quick In The Desert.


LES OGSÅ: Kronikk: Tomme hus trenger kunstnere.

I et nytt intervju med TMZ sier Chuck D at «Flav har sine rettigheter, men tok en feil avgjørelse denne gang». Via Twitter beroliger han også fans av den innflytelsesrike gruppen med at ting kommer til å ordne seg mellom medlemmene, og at de er altfor gamle for drama.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.


Videre beskylder Chuck D Flavor Flavs nye management for å skape trøbbel i denne saken - og ber fansen om å heller fokusere på flomkatastrofen som herjer i Houston.


LES OGSÅ: På studiobesøk hos Carl Louis.

Chuck D og DJ Lord fra Public Enemy er for tiden involvert i supergruppen Prophets Of Rage sammen med medlemmer fra Rage Against The Machine og Cypress Hill. Senere denne måneden kan du lese et større intervju med gruppen på GAFFA.no.

ANNONCE