Nyhet

Gucci Mane slipper ti i 2013

Den produktive Atlanta-rapperen har som mål å gjøre 2013 til et fruktbart albumår.

Om en drøy uke slipper Gucci Mane mikstapen «Trap God». Miksen blir hans tredje i 2012, etter at han slapp «Trap Back» og «I'm Up» tidligere år, noe som vil si at Gucci Mane – hvis pass er påskrevet navnet Radric Devone Davis – dette året har sluppet hele seksti låter.

«The Appeal: America's Most Wanted» kom i 2010, mens han i fjor slapp «The Return of Mr. Zone 6», samt samarbeidsalbumene «Ferrari Boyz» (med Waka Flocka Flame) og «BAYTL» (med V-Nasty). Iskremfjeset forteller i et intervju med Billboard at han planlegger å slippe album i 2013 – men ikke bare ett.

– Mitt mål er å slippe ti prosjekter i 2013 – bare album. Jeg har planlagt alt jeg skal utgi, og jeg bare må gjøre det. Mellom tretti og førti prosent av utgivelsene er klare, så de gjenstår fortsatt en god del arbeid, men vi er klare for å jobbe, sa rapperen til musikknettstedet.


Davis driver også plateselskapet 1017 Brick Squad Records, men der har det vært heller stille på albumfronten dette året. Det eneste albumet plateselskapet har gitt ut i 2012, er Waka Flocka Flames andre album, «Triple F Life: Fans, Friends & Family», som i følge Billboard og Nielsen SoundScan bare har solgt 90.000 eksemplarer. Gucci Mane innrømmer at han har brukt tiden sin på å blant annet bygge opp selskapet.

– Jeg føler at dette har vært et år for gjenreisning, både for meg og for plateselskapet mitt. Waka Flocka Flame slapp et knallalbum, men samtidig synes jeg at det ikke fikk den oppmerksomheten det fortjente. Jeg sa til meg selv at jeg skulle lade batteriene og spare på kruttet til neste år, fortalte Davis.

På «Trap God» samarbeider Gucci Mane med blant annet med bamsen Rick Ross på låten «Head Shot», hvis video du kan se under:


ANNONCE