Nyhet

Courtney Love jobber med Nirvana-musikal

Manager røper et prosjekt med utgangspunkt i Kurt og Courtneys liv.

Britney Spears' tidligere manager, Sam Lufti, har avslørt at han for tiden er manager for Courtney Love, og at han sammen med henne arbeider på et prosjekt om Love og hennes avdøde ektemann, låtskriveren og Nirvana-frontmannen Kurt Cobain.

I følge nettstedet music-news.com har Lufti uttalt at han og Love for tiden arbeider med en mulig film eller Broadway-musikal basert på Nirvanas låtkatalog og Love og Cobains stormfulle samliv. I denne sammenhengen tilføyde Lufti at prosjektet kun skal befinne seg i oppstartsfasen.

Planene ble avslørt under et rettsmøte i Los Angeles på onsdag, da Lufti er i gang med å saksøke Britney Spears og hennes foreldre for kontraktbrudd, underslag og ubetalte honorarer.  Lufti har saksøkt dem for flere millioner dollar etter at Britney Spears mor i boken «Through the Storm: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World» skildret hvordan manageren ga Britney Spears narkotika og manipulerte henne og familien.


Courtney Love og Kurt Cobain ble viet i 1992, og samme år fikk de datteren Frances Bean. Cobain kjempet lenge med stoffavhengighet og depresjon, og begikk selvmord som 27-åring i 1994.

ANNONCE