Nyhet

Volum fyller på

I sommer er det klart for ny runde med Volumfestivalen på Elverum - idag ble åtte nye artister sluppet til årets program.

Eleverumsfestivlen Volum har blitt en institusjon i regionen, og vokst seg til å bli en av de viktigste festivalene i området. Med et musikkmiljø som har blomstret de siste par årene, med suksessen til Team Me som det fremste eksemplet, har flere øyne blitt rettet i retning Hedmark.

Festivalen byr hvert år på en blanding av lokale helter og nasjonale kjente og ukjente yndlinger. Idag var det Dunderbeist, Hedvig Mollestad Trio, Levi Henriksen & Thomas Mårud med Bra Landsens Folk, Billie Van, Call:Vega, Hollow, Solør og Bullet Proof som ble lagt til årets festivalprogram.

Fra før av har festivalen meldt at Eye Emma Jedi, Pirate Love, Cocktail Slippers, Moskus Trio, Benedicte Brænden, Twin Pines Mall, Dråpe, Storm The Bastille, Koppen og Haugerom spiller. 

Skulle man være i tvil om hva dette er, eller om det er verdt besøket, så har Volumfestivalen kommet deg i forkjøpet. De fleste svarene finnes i videoen «Detta er Volumfestivalen»:

 

ANNONCE