Nyhet

The Dandy Warhols er tilbake

Bandet gir bort en av låtene fra det kommende albumet - spiller i Bergen og Oslo i april.

Albumet «This Machine» blir det niende albumet fra The Dandy Warhols. Bandet har lagt mye i å fornye seg for hver gang de gir ut plate, og det har som regel vært noen hits involvert hver gang. «Bohemian Like You», «We Used To Be Friends», «Not If You Were The Last Junkie On Earth», «Get Off» og «You Were The Last High» er nok låter de aller fleste har fått med seg, og coveret til albumet «Welcome To The Monkey House» er allerede en klassiker.

Det er altså aldri godt å vite hva de finner på, og «Well They're Gone» er nok overraskende tilbakelent for de fleste. Om det er representativt for det kommende albumet er ikke godt å si enda, det får vi vite når albumet «This Machine» kommer 23. april. Rolling Stone er så snille at de deler ut låten helt gratis, så vi anbefaler en tur over hit for å forsyne seg.

14. april spiller The Dandy Warhols på Ole Bull Scene i Bergen, og 15. april er de på plass på Rockefeller i Oslo. Billetter er i salg nå via Billettservice.


Med unntak av den nye utgaven av «Welcome To The Monkey House», blir dette albumet det første siden «Earth To The Dandy Warhols» fra 2008. Da var «Mission Control» den første singelen:

ANNONCE