Nyhet

The Dandy Warhols planlegger jubileumsturné

«Thirteen Tales From Urban Bohemia» ble en megasuksess for The Dandy Warhols i 2000 - nå planlegger bandet å markere 13-årsjubileumet neste år.

Med låter som «Bohemian Like You» og «Get Off» ble Portland-bandet The Dandy Warhols omtrent allemannseie en periode. Albumet «Thirteen Tales From Urban Bohemia» er fortsatt bandets desidert største suksess.

I et intervju med GAFFA idag avslører bandets vokalist/gitarist, Courtney Taylor-Taylor, at bandet i 2013 vurderer å legge ut på en turné for å feire 13-årsjubileumet.

– Neste år fyller «Thirteen Tales From Urban Bohemia» 13 år, så da tror jeg vi skal ta den med ut på tur. Spille hele greia, så noen flere hits etterpå.


For å lese hele intervjuet med Courtney Taylor-Taylor, klikk her. Her kan man også hente et gratis digitalt eksemplar av «Well They're Gone», den første smakebiten fra «This Machine».

14. og 15. april er bandet på plass i Norge igjen for å kickstarte en ny turné i Europa. 23. april kommer det nye albumet, «This Machine», i butikkene. Så er det bare å vente å se om vi får besøk igjen neste år når «Thirteen Tales From Urban Bohemia» skal feires.


ANNONCE