Nyhet

Karpe Diem slipper ny singel

Osloduoen røper tittelen på det nye albumet. Deres nye singel slippes på fredag.

«Fire Vegger» fra 2008 viste en duo som begynte å finne formen sin for alvor. Albumet inneholdt hele seks singler, blant annet «Stjerner», «Vestkantsvartinga» og «Under Overflaten (Som Marit Larsen)».

Da de i 2010 slapp «Aldri Solgt En Løgn», inneholdt den blant annet kjempehiten «Ruter». Albumet ble det første hiphopalbumet som gikk til topps på VG-lista, noe som beviste tydeligere enn noe at hip hop er en sjanger som bør tas på alvor i Norge, også når det kommer til arrangementer som Spellemannprisen, hvor Karpe Diem ble nominert til – og vant – prisen for Årets Spellemenn i 2010. Samme år fikk de også Bendiksenprisen – som for bare noen dager siden ble tildelt Stein Torleif Bjella – og prisen for Best Norwegian Act under MTV Awards. Året ble et gullkantet år på mange måter for duoen, og det var også med på å bygge opp under forventningene til bandets neste utgivelse.

Til høsten kommer deres endelig fjerde album, som har fått tittelen «Kors På Halsen, Ti Kniver I Hjertet, Mor Og Far I Døden». Straks er duoen også klar med første singel fra skiva, som har fått navnet «Toyota'n til Magdi». Låta er en hyllest til Magdis foretrukne og trofaste kjøretøy gjennom mage år, en rødlakkert Toyota Ginza fra 1997. Singelen slippes førstkommende fredag.

 

ANNONCE