Nyhet

The Avalanche = Snøskred

Trondheimsbandet The Avalanche har byttet navn til Snøskred og avslørt når det etterlengtede debutalbumet kommer - du kan få med deg premieren på deres helt ferske musikkvideo her.

Det er ikke alltid så lett dette med bandnavn.

The Avalanche greide med en EP og noen intense konserter å gjøre et solid inntrykk, men når man er én bokstav unna å ha samme navn som selveste The Avalanches fra Australia, så kan det kjapt by på problemer. Særlig når den verdenskjente versjonen fortsatt, snart tolv år etter debuten, lar fans gå rundt å lure på når og om oppfølgeren dukker opp. Og når våre egne hardcore-helter i Snøras har forsvunnet fra jordens overflate, så var det åpent for at The Avalanche kunne kjøre en ren oversettelse av sitt gamle navn.

Snøskred er altså navnet bandet kommer til å bruke fra nå av, og det kan hende du også kommer til å ta det ordet i munnen en del i tiden som kommer.


Lyden av bandet skal ikke ha forandret seg like drastisk, og det bekreftes at «Snøskred har fem vokalister, vindskeive instrumenter og en uredd holdning og plasseres trygt i skjæringspunktet mellom indierock og improvisert støy». Det høres ut som bandet mange allerede har rukket å bli glad i.

I forbindelse med det nye navnet, slipper Snøskred også en splitter ny låt og musikkvideo. «We Are» kommer til å være på en sjutommer som slippes allerede nå på fredag, 29. juni. Bandets plateselskap, Riot Factory, kan også røpe at debutalbumet har fått en dato - fredag 26. oktober. Ytterligere detaljer om albumet foreligger ikke enda.

«We Are» og den medfølgende musikkvideoen kan man imidlertid innta i så store doser man ønsker allerede nå:


ANNONCE