Nyhet

Se Mikhael Paskalevs nye video

Sunnmøringen drar på bevisstløs sightseeing og blir ufrivillig festdeltager i videoen til låta «Jive Babe».

Mikhael Paskalev vet å opptre i videoer som blir lagt merke til. På videoen til hans Urørt-vinnende låt «I spy», danset han rundt i bare trusa som en annen åttitalls-Tom Cruise og gjorde kål på inventar verdt minst et par hundre kroner. Den gang var det bare harmløst, sportsgymnastikkbasert og hærverksorientert, men denne gangen har han tatt det ett steg videre.

Det er ikke helt lett å gjette seg til de bakenforliggende årsakene til handlingen i videoen til låta «Jive Babe», men man skjønner rimelig fort at Mikhael Paskalev har havnet i trøbbel.

I grepet til den sexy, barfotede og kirsebærspisende lederen av en festglad Lada-bande, blir han i bevisstløs tilstand tatt med på sightseeing rundt om på landsbygda i Bulgaria. Hvorfor valget falt på det østeuropeiske landet, kan ha en naturlig forklaring: Selv om Paskalev hadde sin oppvekst på Sunnmøre, er sangerens far fra Bulgaria. Om sunnmøringen med denne videoen prøver å gjøre heder på farsarven, kan man kanskje så tvil om.


Videoen er spilt inn rundt og i den lille landsbyen Ustina, som ligger noen mil sørvest for landets nest største by, Plovdiv.

Mikhael Paskalevs debutplate kommer til høsten. Plata er delvis spilt inn i Liverpool – hvor han gikk på Liverpool Institute of Performing Arts sammen med blant andre Jonas Alaska og Billie Van – og delvis i studioet Ocean Sound på øya Giske utenfor Ålesund.

Se videoen til «Jive Babe» under:


ANNONCE