Nyhet

Nytt fra Band Of Horses

Fjerde album på vei fra de amerikanske indierockerne, som har lagt ut deler av låten «Dumpster World».

I april varslet Band Of Horses at de var i gang med et nytt album. I september kommer deres nye album, men i mellomtiden kan man se en trailer, som tilbyr oss sen smaksprøve på den nye låten «Dumpster World».

Band Of Horses ble dannet i 2004, og ble for alvor knuget til indiepublikummets hjerter da de ga ut sin debutskive, «Everything All The Time». Siden kom «Cease To Begin» i 2007, og deres siste utsagn på albumfronten, «Infinite Arms», kom i 2010. GAFFAs anmelder Mikkel Elbech ga deres siste album fem stjerner, og mente følgende om amerikanernes studioprodukt:

– I kampen om å skape vellyd, ender for mange band i overproduksjonens klamme grep. Det har Band Of Horses helt unngått, og i stedet har de fremlagt en samling låter som klinger så naturlig og organisk at man slett ikke tar seg i å reflekterer over de produksjonsmessige aspektene når man lytter til albumet. Det er bare én av mange store bedrifter på «Infinite Arms».


Nå er album nummer fire i sikte fra amerikanerne, selv om det ikke er satt noen mer spesifikk utgivelsesdato enn bare «september». I mellomtiden har bandets fem medlemmer gjort ventetiden litt lettere ved å frigi en trailer, som inneholder deler av låten «Dumpster World». Den kan du se under.

ANNONCE