Nyhet

Liv i hologram-trenden

Flere rock’n’roll-legender vil muligens gjenoppstå innen kort tid.

Det begynte med Tupac Shakur, rapperen som sto opp fra de døde i form av et hologram. Senere ble det bekreftet at både Elvis Presley og Marilyn Monroe skulle gå samme vei.

Nå kan også ryktene omkring legendene Jim Morrison og Jimi Hendrix bli virkelighet. I følge Billboard har Jeff Jampol – som forvalter arven etter The Doors-vokalisten Jim Morrison – fortalt at han har hatt planer om å gjøre en 3D-versjon av legenden i ti år.

– Forhåpentligvis skal Jim Morrison kunne gått rett frem til deg, synge mens han ser deg i øynene, for deretter å snu på hælen og gå tilbake, sa Jampol.

Gitarikonet Jimi Hendrix' søster Jaine, der derimot mer tilbakeholden med kommentarer angående hologramryktet. Hendrix-familien har lenge motsatt seg de fleste forsøk på å legemliggjøre gitaristen – sist med TV-filmen om legenden, hvor André 3000 spiller hovedrollen.


– For oss handler det om å holde Jimi autentisk, sier hun.

Etter Tupac Shakurs magiske opptreden på Cochella tidligere i år, har ryktene om at flere hedengangne artisters gjenoppståelse sirkulert. Hittil har ingen konkrete resultatet kunnet ses, så man må bare smøre seg med tålmodighet om man ønsker klarhet i om hologramryktene bare er rykter.

ANNONCE