Nyhet

Hør første singel fra Teltmøte

Tôg-frontmann Lars Christian Olsen har muligheten til å erobre sommerens dansegulv når han i dag slipper singelen «8 (vil bare ver her med deg)» med bandet Teltmøte.

Stavanger-bandet Tôg var stjerneskuddene som fikk platekontrakt etter å ha spilt én konsert, og som ble booket til å spille på Hove-festivalen i 2010. Låter som eksempelvis «Sansen» hadde allerede surret en god stund på radio, da bandets debutalbumt kom på sensommeren i fjor. Her hadde Tôg fått hjelp på produsentsiden av Marcus Forsgren fra The Lionheart Brothers, Ådne Meisfjord fra 120 Days og engelske Nick Terry. Resultatet ble albumet «Drøm», hvor bandet fikk vise frem sin diskoinspirerte danserock og sitt naive tekstunivers – med kristne undertoner – fremført på rogalandsdialekt. Handlet tekstene om jenter? Handlet tekstene om Gud?

Nå er bandets frontmann, Lars Christian Olsen aktuell med bandet Teltmøte, som i dag slipper sin nye singel, «8 (vil bare ver her med deg)». Kakeoppskriften er på mange måter den samme: Bunnen er fremstilt av store synth og trommemaskin, men elementene har blitt færre, og uttrykket fremstår mer renskårent enn hos Tôg, og om det føltes noe uberettiget å snakke om Madchester forrige gang, er det kanskje på sin plass nå.

«8 (vil bare ver her med deg)» kan spås å ha et visst sommerhitpotensiale, men sånn må det nesten bli nå refrenget har flere tilfeller av «deg, deg, deg»/«digg, digg, digg» enn Max Mekkers «Digger deg».


Teltmøte er en trio, som foruten Olsen består av synthmakker Morten Rønsbak – som også spiller i Tôg – samt Håkon Øyen.

Hør «8 (vil bare ver her med deg)», klikk her!

ANNONCE