Nyhet

Sjekk ut Azealia Banks’ nyeste mikstape

Amerikaneren avlyste konserten sin til årets Øya-festival, men fans vil kunne trøste seg med at hennes nyeste mikstape, «Fantasea», er lagt ut for gratis og lovlig nedlastning.

Noen ble nok skuffet på tampen av fjoråret, da det amerikanske hiphop-stjerneskuddet Azealia Banks avlyste sin konsert på Blå i midten av desember. Forventningene og entusiasmen ble derimot gjenoppbygd da Øyafestivalen kunne meddele at amerikaneren var booket til årets festival – før Banks selv rev ned publikummernes psyke med å avlyse den planlagte opptredenen i Oslo.

Azealia Banks spiller kun på festivalene i Reading og Leeds i sommer – angivelig fordi hun vil bruke tid i studio på oppfølgeralbumet til «1991» – som har fått navnet «Broke With Expensive Taste». Banks ble fikk en aura av usikkerhet rundt seg, sprekkeferdig etter å ta over for den notorisk avlysende rapperen Nas.

Noen av hennes norske fans vil derfor kunne gi seg selv en liten påskjønnelse etter det siste årets skuffelser fra Banks-fronten. I går slapp hun nemlig mikstapen «Fantasea» via sin Twitter-konto. Tapen inneholder nitten spor, og på låta «Nathan» samarbeider 21-åringen sammen med David Styles, bedre kjent som Styles P, som kanskje er mest kjent som medlem av rapgruppen The LOX og Ruff Ryders.


– «Fantasea» er nesten som et slags debutalbum. Det ble til ved en feiltagelse. Jeg fikk prøvd ut mange kule ting, skrev Banks om mikstapen på Twitter.

«Fantasea» kan lastes ned helt lovlig her.

ANNONCE