Nyhet

Se Bloc Partys nye musikkvideo

Kele er ferdig med sitt solosidesprang og Bloc Party er endelig tilbake på banen - nå er den første singelen ute, og den har fått en aldri så liten musikkvideo.

«Octopus» er navnet på den første singelen fra Bloc Partys kommende fjerde album, «Four». Dette er den første singelen fra Bloc Party siden «One More Chance» som ble sluppet for omtrent tre år siden.

Den nye singelen tyder på at bandet har beveget seg noe bort fra den mer elektroniske sounden de hadde på sitt forrige album, «Intimacy», fra 2008. Spranget er for å si det mildt veldig stort fra tredjealbumets førstesingel, «Mercury», til «Octopus». Det elektroniske trekket tok vokalist Kele Okereke fullt ut på sitt soloalbum fra 2010, og kan nå se ut til å ha fått det litt ut av systemet. Lyden vi nå får servert er mer lik gjennombruddsalbumet «Silent Alarm» fra 2005.

20. november besøker Bloc Party Oslo og Rockefeller, billetter er i salg nå via Billettservice. Så gjenstår det å se om «Four» inneholder enda flere kommende Bloc Party-klassikere som kan skape feststemning på konserten. Det lover i alle fall godt for «Octopus»:


ANNONCE